מתכונים לשבועות

עוגת גבינה קרה

החומרים

3 גבינות 3% של 250 גר'

1 שמנת 9%

2 מעדן "תענוג" 0% דיאט וניל

1 שקית (80 גר') אינסטנט פודינג וניל

1 עוגה (300 גר') לייט מרמולייט וניל ללא סוכר

קונפיטורה לייט

סוכרלוז לייט

חצי כפית תמצית וניל

גרידה מ-1 לימון

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את הגבינה, שמנת, מעדן דיאט, אינסטנט פודינג, תמצית וניל, 3 כפיות סוכרלוז לייט שטוחות ולימון.
  2. ממיסים סקית ג'לטין בכוס מים רותחים, לערבב על אש מבלי להגיע לרתיחה. לאחר שמתקרר להוסיף לקערה.
  3. מניחים שיכבה של עוגת מרמולייט, מרטיבים עם קונפיטורה לייט ומניחים מעל חצי מהמלית גבינה.
    מניחים מעל שכבה נוספת של עוגת מרמולייט, מרטיבים עם קונפיטורה לייט ומניחים מעל את החצי השני של מלית הגבינה.
  4. מקשתים ומקררים.

ערך כוכבים תזונת "דוקטור נסטור": קבוצת לחם 3 כוכבים, קבוצת דברי חלב 3 כוכבים, קבוצת שומן 2 כוכבים

פשטידת גבינה ופטריות

החומרים

3 גבינות 5% של 250 גר'

3 ביצים

3 כפות קמח

בצל יבש גדול + בצל ירוק קצוץ

2 קופסאות פטריות חתוכות

1/2 כפית פלפל שחור + כפית מלח

אופן ההכנה

1. לחתוך את הבצל היבש + הבצל הירוק קטן לאדות במחבת כ- 2-3 דקות

2. לאחר כ-3 דקות האידוי להוסיף את הפטריות החתוכות ולהמשיך באידוי.עוד כ- 5 דקות ולהניח להתקרר מעט בצד .

3. בקערה נפרדת לערבב את המצרכים הנותרים: גבינה , ביצים , קמח ותבלינים ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד,להוסיף לקערה את הבצל המאודה עם הפטריות ולהמשיך לערבב ולאחד את כל המצרכים ביחד .

4. להעביר את כל העיסה לקערת פיירקס משומנת .

5. לאפות בחום של 175 מעלות כ- 50 דקות או עד לקבלת גוון זהוב .

ערך כוכבים תזונת "דוקטור נסטור": דברי חלב 4 כוכבים

שתפו עם חבריכם
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
מאמר זה פורסם ב תזונה בחגים ותוייג תחת , , . שמור במועדפים את הקישור הישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *